Graag nodigen we u uit voor een kennismiddag waar onze ZZP-partners hun kennis tijdens 2 workshop rondes delen. De sessie zal per zoom plaatsvinden op 12 november van 16.00 – 17.00 uur.

Hieronder staat de inhoud van de workshops weergegeven; voor de 1ste workshop schrijf je je vast in. Tijdens de bijeenkomst schrijf je je in voor de 2de ronde na het horen van de pitches.

Communicatie is een eitje. Maar niet makkelijk.

99,9% van de mensen leert nooit gedachten lezen. Daarom moet je actief, proactief en expliciet vertellen waar je mee bezig bent. Intern en extern.
In de workshop gaan we in grote stappen langs doelgroepen, communicatiemiddelen en -kanalen en taalgebruik. En hoe je vooral dát moet doen dat bij jou en je organisatie past.
Ingrid Wong, zelfstandig professional in communicatie
Ingrid Wong

Duurzaamheid, een container waar veel in zit en je veel uithaalt!

Duurzaamheid, is dat energie? Klimaat? Of meer? In de workshop gaan we verschillende invalshoeken van duurzaamheid belichten, waar je organisatie nut uit kan putten: mensen erbij betrekken, geld besparen met energiebesparing en zorgen voor een duurzame, inclusieve organisatie. Een volhoudbare organisatie.
Arnout van Dijk, bedrijfsadviseur
Arnout van Dijk

Introductie filantropie

Korte introductie over effectief werken en fondsenwerven als goede doelorganisatie en hoe bedrijven daarin kunnen ondersteunen en participeren.
Marc Wortmann Consultancy
Marc Wortmann

Werken met impact!

Impact: wat is dat nu eigenlijk? Hoe kan je de impact van je eigen organisatie zichtbaar en meetbaar maken? En wat levert dat je op? In deze workshop gaat Judith van Leeuwen in op deze vragen en laat je kennis maken met impactgericht werken. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden weet je na deze workshop hoe jij met impact aan de slag kunt gaan en zo de betekenis van jouw werk beter voor het voetlicht kunt brengen richting bijvoorbeeld financiers.
Judith van Leeuwen, zelfstandig adviseur in het sociaal domein, opgeleid tot impactmanager en eigenaar van Social Impact Matters

Judith van Leeuwen

Online interactieve workshops

Online bijeenkomsten kunnen heel inspirerend, interactief en creatief zijn. Weg met saaie zoomsessies of webinars. Ik laat je zien en ervaren hoe je in een korte tijd veel uit de groep kan krijgen én deelnemers met energie afsluiten.
Karin van Zwetselaar, regisseur van inspirerende, creatieve en resultaatgerichte sessies

 

ir. Karin van Zwetselaar

Start typing and press Enter to search

X