Donderdag 10 juni 2021 is uitgeroepen tot Nationale Prokkelstagedag.

Een dag waarop werkgevers hun deuren openen voor een stage/leerwerkplek voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te leren, om ervaring op te doen, om uit te proberen. Een prokkel kan overal; bij de plaatselijke bakker, een basisschool, de gemeente, in de zorg, in de catering of op de administratie….

Veel mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, willen graag werken in een regulier bedrijf. De Prokkelstagedag geeft hen die kans. Het kan worden ingezet als arbeidsmarkt oriëntatie of voorbereiding van stage en/of werk.

– “Onze leerling is super enthousiast en straalt!! Hij werkt keihard, doet enorm veel werkervaring op wat belangrijk is voor de toekomst. Meerklank waardeert het bijzonder dat er werkgevers zijn die de leerlingen een kans geven om ervaring op te doen d.m.v. een stage.” Janita Pranger, stagecoördinator VSO Meerklank. –

Samen voor Zeist zoekt werkgevers uit zowel het bedrijfsleven als uit het onderwijs en maatschappelijk veld die voor 1 dag of een dagdeel deze kandidaten willen ontvangen!

En als 10 juni niet past… in overleg kan deze ontmoeting natuurlijk op een andere dag. Mocht corona nog veel belemmeringen geven kunnen we besluiten om de prokkelstagedag weer naar het najaar te verplaatsen. Voor nu zijn we nieuwsgierig naar jullie vacatures!

Jullie aanbod, prokkelvacatures en aanmelding kan bij katherina@samenvoorzeist.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X