“Met 30 man sterk kwam het team van DMP vanochtend aanzetten vol goede moed. Eerst een lekker bakje koffie of thee en horen welke klus geklaard moet worden vandaag. Dan kennismaken met de leerlingen die gaan helpen en nog een foto in de tuin. Het startschot is gegeven!

Het programma op het bord. Iedereen weet wat hij moet doen. In de klassen wordt schoongemaakt en buiten werkt iedereen zich inmiddels in het zweet. Het is hard werken maar , o zo gezellig. We leren elkaar kennen en we vinden elkaar aardig! De vijver maken want waar zit dat gat , schuren van planken, verven, banken eruit halen, instrumenten schoonmaken en de catering verzorgen.

De boombank is klaar en wordt even getest ;-). Dan snel weer aan de andere klussen. Vele handen maken licht werk en uiteraard hongerig. Maar daar weet de catering wel raad op en is al druk bezig met voorbereiden van de lunch. Uiteraard letten we ook op de natuur en is er tussen de bedrijven door ook nog een kikker gered!

Aan het eind is er een mooi aandenken geplaatst op de boombank die we hebben gekregen van DMP. Leerlingen en het team van DMP bekijken de klussenlijst alle 12 klussen kunnen worden afgevinkt. Wat een ongelooflijk mooie opbrengst van deze dag!

Wij geven de mensen van DMP allemaal een eigen gemaakte kaars en voor op het kantoor een prachtig schilderij.
Team DMP heel erg bedankt!”

Meerklank, Ria Pastoor

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X