Bezoekers van de Meet & Match op donderdag 16 november waren het met elkaar eens; de leerlingen deden het voortreffelijk. Het enthousiasme spatte er van af tijdens de Meet & Match bij het CCZ. De aula van de school was omgetoverd  tot een ruimte waar men kon handelen in betrokken samenwerkingen. De middag werd gestart met een met een speedate waarna men al snel verder ging met de afroep van een korte kennismaking met een onbekende naast wie de bezoeker stond. Men begon

direct al heel druk met kennismaken en aftasten wat men voor elkaar kon betekenen.

Er zijn veel verbindingen gemaakt op het gebied van stage- en werkervaringsplekken. Hier blijkt grote behoefte aan. Maar ook helpende handjes werden verruild tegen een middagje vergaderen op locatie in ’t groen bij Accolade Zorggroep. Wegwijs café Zeist, een initiatief gestart op 1 september dit jaar in Zeist werd verblijd met afgeschreven ICT materialen door Polar Real en MacXL.

Naast de gesloten matches gaven veel bezoekers aan waardevolle gesprekken te hebben gevoerd en gingen met visitekaartjes naar huis. De Meet & Match  staat weer garant voor een ontmoetingsmoment tussen heel diverse functionarissen en werknemers én diverse bedrijven en organisaties wat leidt tot én flinke kruisbestuivingen en mooie betrokken verbindingen!

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X