Met meer dan 100 genodigden werd tijdens de kickoff van Samen voor Zeist traditiegetrouw een nieuw betrokken jaar gestart. Te gast bij Zwembad Dijnselburg die het voortouw nam en aangaf een mooie match met ouderen te willen maken. Waarop burgemeester Janssen sprak over de geschiedenis van Zeist waar alle nieuwkomers – van de Hernhutters tot aan de nieuwe Nederlanders toe – een bijdrage leveren aan Zeist. En met het ondertekenen van het VN-verdrag door gemeente Zeist volgt logischerwijs een inclusie-agenda waar alle verbindingen die in het netwerk van Samen voor Zeist ontstaan een mooie bijdrage aan leveren. Lees de toespraak hier na: toespraak-kick-off-samen-voor-zeist-15-februari-2018

Een terugblik aan de hand van voorbeelden; een gastles hygiëne door Essity aan leerlingen van VSO Meerklank, een workshop “goed gastheerschap” door Oud London aan medewerkers van Bij Johannes / Abrona. Gevolgd door een mooi voorbeeld hoe partners uit ons netwerk hun expertise inzetten tijdens het wereldcafé bij Bartiméus.

De geplande activiteiten voor 2018 gaan ook niet zonder inbreng van onze netwerkpartners; de workshop van Labor HR Solutions in april en die van Management Drives in september, de leerwerkplekken tijdens het Prokkelen, het KennisCafé van ZZP’ers, de expositie Slot Zeist Outside In en het duurzame kerstpakket. Allemaal terug te vinden op onze jaarkalender!

Alle bijdrage van netwerkpartners tijdens de kickoff levert een goed en volledig beeld van de veelzijdigheid en betrokkenheid van het netwerk van Samen voor Zeist. Eén dag voor Zeist, klinkt zo klein maar levert erg veel op!

Veel dank aan de gastvrijheid van Zwembad Dijnselburg!

Foto’s Mel Boas/Boasphoto.nl

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X