Selecteer een pagina

Over ons

Het team achter Samen voor Zeist

Monique Antonides

Monique Antonides

Intermediair

-
Meer informatie

Het ontmoeten van verschillende bedrijven en maatschappelijke organisaties werkt enorm inspirerend. Continu de verbinding zoeken en het stimuleren van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen om de samenwerking aan te gaan, is een dankbaar beroep. Geweldig om te zien wat we voor elkaar en dus de samenleving kunnen betekenen. Mijn wens is om vele verbindingen en matches te realiseren, groot of klein!

Mariska Kool

Mariska Kool

Intermediair

-
Meer informatie

Het is een ontzettend leuke uitdaging om bedrijven te verbinden aan maatschappelijke organisaties én maatschappelijke organisaties onderling. Mooi om te zien op hoeveel verschillende manieren ze iets kunnen betekenen voor elkaar en van elkaar kunnen leren. Een klein gebaar kan al zo waardevol zijn.

Jacqueline Verbeek

Jacqueline Verbeek

Voorzitter

-
Meer informatie

In 2010 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Samen voor Zeist als wethouder van de gemeente Zeist. In de 15 jaar dat Samen Voor Zeist nu bestaat heeft zij haar betekenis en toegevoegde waarde voor de Zeisterse samenleving meer dan laten zien. Ik ben er trots op dat ik samen met Katherina, Wilma en de andere bestuursleden aan dit belangrijke werk mijn steentje aan mag bijdragen.

Jan Rijken

Jan Rijken

Penningmeester

-
Meer informatie

Drs. Jan Rijken RA is partner bij VDGC accountants en belastingadviseurs te Zeist. Als adviserend accountant heeft Jan ruime ervaring met zowel het MKB, verenigingen en stichtingen en kenmerkt hij zich als een accountant met een hoge mate van betrokkenheid bij zijn relaties en het leveren van toegevoegde waarde. “Samen voor Zeist zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en verbinding tussen maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties.

Jan Naaktgeboren

Jan Naaktgeboren

Bestuurslid

-
Meer informatie

Met ingang van 1 april 2020 draait Jan Naaktgeboren mee binnen het bestuur van Samen voor Zeist. De verbinding tussen ondernemers en zorgorganisaties leidt tot mooie resultaten voor de samenleving in Zeist. Dat motiveert hem om zich in te zetten voor Samen voor Zeist. Mensen meekrijgen en verschillende disciplines met elkaar verbinden, is wat hem drijft. Jan Naaktgeboren maakt sinds januari 2020 deel uit van de raad van bestuur van Stichting Bartiméus Sonneheerdt.