Over ons

Het team achter Samen voor Zeist

Monique Antonides

Monique Antonides

Intermediair

-
Meer informatie

Het ontmoeten van verschillende bedrijven en maatschappelijke organisaties werkt enorm inspirerend. Continu de verbinding zoeken en het stimuleren van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen om de samenwerking aan te gaan, is een dankbaar beroep. Geweldig om te zien wat we voor elkaar en dus de samenleving kunnen betekenen. Mijn wens is om vele verbindingen en matches te realiseren, groot of klein!

Mariska Kool

Mariska Kool

Intermediair

-
Meer informatie

Het is een ontzettend leuke uitdaging om bedrijven te verbinden aan maatschappelijke organisaties én maatschappelijke organisaties onderling. Mooi om te zien op hoeveel verschillende manieren ze iets kunnen betekenen voor elkaar en van elkaar kunnen leren. Een klein gebaar kan al zo waardevol zijn.

Jacqueline Verbeek

Jacqueline Verbeek

Voorzitter

-
Meer informatie

In 2010 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Samen voor Zeist als wethouder van de gemeente Zeist. In de 15 jaar dat Samen Voor Zeist nu bestaat heeft zij haar betekenis en toegevoegde waarde voor de Zeisterse samenleving meer dan laten zien. Ik ben er trots op dat ik samen met Katherina, Wilma en de andere bestuursleden aan dit belangrijke werk mijn steentje aan mag bijdragen.

Jan Rijken

Jan Rijken

Penningmeester

-
Meer informatie

Ik ben accountant en partner bij VDGC accountants en belastingadviseurs in Zeist. Als adviserend accountant heb ik uitgebreide ervaring met zowel het MKB, verenigingen en stichtingen. Mijn kenmerk is een accountant met een hoge mate van betrokkenheid bij mijn relaties en het streven naar het leveren van toegevoegde waarde. Voor mij staat “Samen voor Zeist” symbool voor een sterke betrokkenheid en verbinding tussen maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties.

Jan Naaktgeboren

Jan Naaktgeboren

Bestuurslid

-
Meer informatie

Vanaf april 2020 draai ik mee binnen het bestuur van Samen voor Zeist. De
verbinding tussen ondernemers en zorgorganisaties leidt tot mooie resultaten
voor de samenleving in Zeist. Dat motiveert mij om mij in te zetten voor Samen
voor Zeist. Sinds 2020 ben ik lid van de raad van bestuur van Stichting
Bartiméus Sonneheerdt onder andere gevestigd in Zeist, hier zetten wij ons in
voor alle mensen die slechtziend of blind zijn.