Missie: Versterken hechtere samenleving

Samen voor Zeist is ruim 15 jaar actief om het Maatschappelijke Betrokken Ondernemen in gemeente Zeist te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te vergroten om de sociale cohesie te vergroten. De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

TEAM SAMEN VOOR ZEIST

 • Katherina Casse
  Katherina Casse Directeur

  De inspirerende matches  in ons werk brengen twee werelden bij elkaar die voor zowel het bedrijfsleven als de maatschappelijke organisaties winst opleveren. Dit is ook precies wat ik zoek in mijn functie als directeur bij Samen voor Zeist: Een toegevoegde waarde hebben voor de samenleving door verbindingen tot stand te brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

 • Wilma de Groot
  Wilma de Groot Senior Intermediair

  Het waardevolle aan mijn werk bij Samen voor Zeist zijn de verrassende en mooie ontmoetingen die tot stand komen. Het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties kunnen op zoveel vlakken van waarde zijn voor elkaar; de zoektocht om voor beiden de meerwaarde te vinden is echt een uitdaging! 

BESTUUR

 • Jacqueline Verbeek
  Jacqueline Verbeek Voorzitter

  “In 2010 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Samen voor Zeist als wethouder van de gemeente Zeist. In de 15 jaar dat Samen Voor Zeist nu bestaat heeft zij haar betekenis en toegevoegde waarde voor de Zeisterse samenleving meer dan laten zien. Ik ben er trots op dat ik samen met Katherina, Wilma en de andere bestuursleden aan dit belangrijke werk mijn steentje aan mag bijdragen.”

 • Jannes Haveman
  Jannes Haveman Bestuurslid

  Jannes Haveman is als notaris verbonden aan Woortmann notarissen in Zeist en sinds 1 maart 2018 bestuurslid van Samen voor Zeist. De aantoonbare en effectieve maatschappelijke betrokkenheid en impact van een organisatie als Samen voor Zeist is wat hem motiveert. “Ik zie wat het maatschappelijk betrokken ondernemen doet met mensen en organisaties en welke meerwaarde het genereert voor echt alle betrokkenen. Het is mooi hier een rol in te kunnen vervullen”.

 • Jan Naaktgeboren
  Jan Naaktgeboren Bestuurslid

  Met ingang van 1 april 2020 draait Jan Naaktgeboren mee binnen het bestuur van Samen voor Zeist. De verbinding tussen ondernemers en zorgorganisaties leidt tot mooie resultaten voor de samenleving in Zeist. Dat motiveert hem om zich in te zetten voor Samen voor Zeist. Mensen meekrijgen en verschillende disciplines met elkaar verbinden, is wat hem drijft.  Jan Naaktgeboren maakt sinds januari 2020 deel uit van de raad van bestuur van Stichting Bartiméus Sonneheerdt.

   

   

 • Jan Rijken
  Jan Rijken Penningmeester

  drs. Jan Rijken RA is partner bij VDGC accountants en belastingadviseurs te Zeist. Als adviserend accountant heeft Jan ruime ervaring met zowel het MKB, verenigingen en stichtingen en kenmerkt hij zich als een accountant met een hoge mate van betrokkenheid bij zijn relaties en het leveren van toegevoegde waarde. “Samen voor Zeist zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en verbinding tussen maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties. Ik wil vanuit mijn/onze maatschappelijke betrokkenheid graag een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Samen voor Zeist”.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X