Bedrijven

Wil je lokaal betrokken zijn en een steentje bijdragen? Je inzetten voor een kwetsbare doelgroep of een inclusieve samenleving?  Wil je je netwerk in Zeist uitbreiden met organisaties wie zich ook willen inzetten voor een ander; anders gezegd een steentje bij willen dragen?

Samen voor Zeist verbindt bedrijf & samenleving. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te vergroten om de sociale cohesie te vergroten. De nadruk ligt op een actieve bijdrage leveren met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

Maatschappelijke organisaties:

Heb je als maatschappelijke organisatie, stichting of onderwijsinstelling menskracht, expertise of middelen nodig en wil je in Zeist je netwerk vergroten? Samen voor Zeist weet waar betrokken organisaties zich graag voor inzetten.

Samen voor Zeist verbindt bedrijven met maatschappelijke organisaties. Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar vinden vaak de weg niet naar jouw organisatie. Collega’s die in teamverband hun handen een dag uit de mouwen of zich met hun expertise voor jouw organisatie inzetten.

.
.
.

.
.
.
.
,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
,
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Match gemaakt - Meet & Match 13 december 2022
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X