Het hele jaar verzorgt Samen voor Zeist matches tussen organisaties. Eén keer per jaar doen zij dat zelf tijdens een dynamisch matchevent. Dit jaar geen Beursvloer maar een variatie:Welkom aan ‘tafel’ bij de Meet & Match! [AANMELDEN]
Niet meer zoeken in een drukke zaal naar die ene organisatie, dat ene initiatief of die ene contactpersoon. We schuiven bij elkaar aan tafel en gaan in gesprek over actuele vragen en thema’s. Initiatiefnemers lanceren een eigen idee, initiatief of vraag waar ze ondersteuning bij kunnen gebruiken.  U als deelnemer deelt ideeën, oplossingen, netwerkcontacten, ervaringen en maakt matches!

Foto genomen bij de Wijngaard door: Ed van Rouwendal

Aan tafel is er volop interactie en het ene idee leidt ongetwijfeld tot een volgende. Het gaat om de meerwaarde in tips, ervaringen, contacten en onderlinge diensten. Iedere tafel heeft een moderator die dat op gang helpt en houdt. Natuurlijk kunt u ook nog steeds onderling netwerken tussen en na de tafelsessies. Hopelijk is de meest gehoorde vraag deze middag: “Hoe kan ik je helpen?”

De thema’s zijn:
Medewerkers met schulden – onze zorg? >>
Hoe ga je als werkgever en organisatie om met een werknemer die ‘ziek is van de schulden’?

Wandelen in de lunchpauze – daar zijn veel ouderen best voor te porren! >>
Werknemers die een luchtje scheppen in de lunchpauze, ouderen die dat ook graag zouden willen: waarom dat niet af en toe combineren?

Verpleeghuis van de Toekomst – jouw toekomst >>
Stel je moet zelf naar een verpleeghuis straks: hoe zou dat er idealiter voor jou uitzien?

Hoe maken we werken in Zeist voor iedereen toegankelijk; zowel fysiek, digitaal als qua arbeidsparticipatie? >>
We zijn op zoek naar ideeën die belemmeringen wegnemen – zowel fysiek als maatschappelijk.

Sport en spel voor alle kinderen >>
Hoe zorgen we ervoor dat alle kinderen, ook degene waar thuis weinig of geen geld is, kunnen sporten en spelen?

Ouderen actief deel laten nemen aan culturele activiteiten: betrekken, prikkelen en een (nieuw) sociaal netwerk opbouwen >>
Hou ouderen betrokken via de culturele activiteiten in Age Friendly Cultural Zeist.
Hoe dragen we dit uit en maken we dit waar?

Betaald aan het werk in communicatie – dankzij een ‘beperking’ >>
Gezocht: mensen met plezier in communicatie, die van hun beperking hun kracht willen maken.

Omgaan met collega’s met een (psychiatrische) aandoening >>
Een collega met een gebroken been geef je makkelijk aandacht maar hoe doe je dat met een medewerker die geestelijk in de knoop zit of niet goed kan zien? Daarbij voelen we ons vaak ongemakkelijk en onhandig. Wij willen organisaties daarbij gaan helpen met workshops door ervaringsdeskudigen, een handige checklist en inzet van deskundigheid.

Minder auto’s die meer rijden – op naar een duurzamer Zeist! >>
De meeste auto’s staan het grootste deel van de dag stil – wat als we meer zouden delen en samen doen? Betalen naar gebruik. Elektrisch in plaats van op benzine; lagere kosten voor iedereen.

Meedoen in de wijk >>
Meedoen, werken, nuttig bezig zijn in de eigen wijk kan op veel verschillende manieren. We zijn op zoek naar nieuwe ideeën en activiteiten voor een passende dagbesteding.

PRAKTISCH: 

  • Graag vast aanmelden zodat we ongeveer weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen
  • Er zijn meer onderwerpen dan tafelrondes. Met andere woorden: u kunt niet overal aanschuiven. Neem dus vooral collega’s mee!

Start typing and press Enter to search

X