Meet & Match 16 november 2017

Op donderdag 16 november 2017 wordt de 1e Meet & Match georganiseerd. Dit evenement is het vervolg op de beursvloer. Het concept van de Meet & Match is even simpel als doeltreffend. Mensen zoeken elkaar op, vragen kort aan elkaar wat ze nodig hebben en vertellen wat ze kunnen bieden.

Foto Mel Boas

WAAR: 
De bijeenkomst vindt plaats bij het CCZ aan de Graaf Adolflaan in de groene wijk Kerckebosch. Tussen 15.30 en 17.30 uur ontmoeten bedrijven, ondernemers, stichtingen, verenigingen, zorgorganisaties, onderwijs en gemeente elkaar.

HOE WERKT HET: 

Op een bijeenkomst als deze worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van in de meest sociale brede zin. Bezoekers ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer in het schoolgebouw van het CCZ in themahoeken. Leerlingen van het CCZ leveren ook hun bijdrage om dit ontmoetingsevenement tot een succes te maken.

Doel is om elkaar te leren kennen en matches tot stand te brengen welke een betrokken samenwerking tot stand brengen. Vraag en aanbod op het gebied van kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit staan centraal. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen. Ondernemers hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen

Het programma:
15.00 uur Deuren open
15.30 uur Officiële start
17.00 uur Officieel einde Meet & Match; aansluitend gelegenheid tot hapje/drankje gemaakt door leerlingen vh CCZ!  

Opzet Meet & Match
Vind elkaar in onderstaande hoeken en schakel de aanwezige matchmakers en
netwerkers in; te herkennen aan een doktoraalshoedje

HANDEN UIT DE MOUWEN / HELPENDE HAND

Klussen of tuinieren als vorm van teambuilding past in deze themahoek

MATCHMAKER: Arnout van Dijk

ZINVOL UITJE

Voorbeelden hiervoor zijn met ouderen een wandeling maken of bv. een speurtocht uitzetten en lopen met kinderen met een beperking.

MATCHMAKER: Ellen Olot

MIDDELEN / MATERIALEN / LOCATIES

Dit thema heeft betrekking op de vraag naar spullen of een locatie.

Als voorbeeld, verhandel uw afgeschreven ICT materiaal, uw overtollige kantoormeubilair of zet uw vergaderzaal in als betrokken aanbod

MATCHMAKER: Willy Marks

ARBEIDSPARTICIPATIE

Bij dit thema vinden ontmoetingen plaats op het gebied van leer-/werkervaringsplekken en/of stageplekken voor leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook kunt u er informatie inwinnen over de mogelijke regelingen hiervoor.

MATCHMAKER: Inger Heijning

KENNIS & KUNDE

Expertise verhandelen. Denk aan het schrijven van een sponsor- of communicatieplan of het geven van een workshop. Maar ook advies op het gebied van ICT of het bouwen van een website vallen onder kennis en kunde.

MATCHMAKER: Ingrid Wong

FONDSEN

Er zullen lokale fondsen aanwezig zijn tijdens de Meet & Match om hen te ontmoeten.

MATCHMAKER: Hans van Dijk

Start typing and press Enter to search

X