Betrokken ondernemen

Wilt u lokaal betrokken zijn? Wij stellen u in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in de gemeente behoefte aan hebben. Betrokken ondernemen begint bij uzelf; samen gaan we voor een hechtere samenleving.

Samen voor Zeist, de intermediair voor uw betrokken verbindingen in gemeente Zeist

Wij hebben een sterk lokaal netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente. Wij kennen het marktgebied en weten wat er lokaal speelt.

Wij spreken de ‘taal’ van beide werelden en faciliteren hiermee de samenwerking tussen de commerciële en maatschappelijke organisatie.

Wij helpen u de samenwerking aan te gaan met “die” andere partij; wij bieden u ons netwerk, contacten en verbindingen en voegen waarde toe aan de verbinding door inbreng van onze kennis en ervaring alsook door het formuleren en concretiseren van vraag, aanbod, verwachtingen en doelstellingen tijdens een verkennend matchgesprek.

Wij streven naar wederkerigheid zodat de verbinding leidt tot een partnerschap. Indien gewenst maken wij de impact van uw betrokken activiteiten zichtbaar.

Wij zijn een onafhankelijke partij en genieten vertrouwen van de bedrijfs- en maatschappelijke partners uit ons netwerk.

Hierdoor besparen wij u tijd; of wel… wij maken het u makkelijk om met MBO te starten!

ÉÉN DAG VOOR:

Icoon advies

ADVIES MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMEN

Wij helpen u om vanuit uw visie en waarden uw HR- doelen te verbinden met MVO- doelen. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

MATCH OP MAAT

Wij faciliteren een match, mogelijkheden zijn:

Helpende Handen
Dubbel Genieten
Middelen en Materialen
Kennis en Kunde
Coachingsprojecten

Arbeidsparticipatie

Als intermediair realiseren wij ontmoetingen en inspireren we werkgevers om kandidaten een kans te geven op een  stage/leerwerkplek.
Neem als voorbeeld het
Prokkelen

Matches

Bekijk een selectie van de mogelijkheden en match met ons mee!

Veel bedrijven van het netwerk “Samen voor Zeist” gaan minimaal één keer per jaar samen met een team medewerkers aan de slag voor een maatschappelijke organisatie. Een maatschappelijke activiteit geeft medewerkers een kijk op een andere wereld en draagt bij aan teambuilding en zingeving.

Ontvangst nieuwkomers bij Woongoed Zeist

“Het was een leuke en leerzame ochtend!” Op dinsdag 3 juli ontving Woongoed Zeist een groep van 12 statushouders. Doel van het bezoek was een kennismaking van de groep nieuwkomers met [...]

Twee prokkels voor de prijs van één

“Ik wil graag meedoen met de prokkelstages maar dan moet het wel iemand zijn die iets met communicatie en taal heeft.” En dat regelde Samen voor Zeist.  Ingrid Wong kreeg er zelfs twee voor de [...]

kom in actie als

Start typing and press Enter to search

X