Samen voor Zeist, de intermediair voor uw betrokken verbindingen in gemeente Zeist

  • Wij hebben een sterk lokaal netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente. Wij kennen het marktgebied en weten wat er lokaal speelt.
  • Wij spreken de ‘taal’ van beide werelden en faciliteren hiermee de samenwerking tussen de commerciële en maatschappelijke organisatie.
  • Wij helpen u de samenwerking aan te gaan met “die” andere partij; wij bieden u ons netwerk, contacten en verbindingen en voegen waarde toe aan de verbinding door inbreng van onze kennis en ervaring alsook door het formuleren en concretiseren van vraag, aanbod, verwachtingen en doelstellingen tijdens een verkennend matchgesprek.
  • Wij streven naar wederkerigheid zodat de verbinding leidt tot een partnerschap. Indien gewenst maken wij de impact van uw betrokken activiteiten zichtbaar.
  • Wij zijn een onafhankelijke partij en genieten vertrouwen van de bedrijfs- en maatschappelijke partners uit ons netwerk.
  • Wij maken het u makkelijk om met MBO te starten!

Icoon advies

ADVIES MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMEN

Wij helpen u om vanuit uw visie en waarden uw HR- doelen te verbinden met MVO- doelen. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

MATCH OP MAAT

Wij faciliteren een match, mogelijkheden zijn:

Helpende Handen
Dubbel Genieten
Middelen en Materialen
Kennis en Kunde
Coachingsprojecten

Arbeidsparticipatie

Als intermediair realiseren wij ontmoetingen en inspireren we werkgevers om kandidaten een kans te geven op een  stage/leerwerkplek.
Neem als voorbeeld het
Prokkelen

ACTUELE AANVRAGEN:

Stage- en werkervaringsplekken gewenst

Stage- en werkervaringsplekken gewenst Groepsstage in een dienstverlenende setting als bv. een bedrijfskantine Individuele stage in een dienstverlenend beroep

Helpende handen

Diverse klusactiviteiten voor én met mensen met een beperking Handige handen voor de herinrichting van het schoolplein gewenst Wens voor nieuwe hayshelters

Zinvolle ontmoeting

Aanvragen in april: – Wandelen met ouderen  naar de schaapskooi – Samen lunchen met kinderen met een meervoudige beperking – Koken voor ouderen; laat hen de geuren weer ervaren van een zelfbereide maaltijd

Kennis delen, de schoolbanken in…

Diverse onderwijs partners vragen om: – Gastlessen op het gebied van skills en vaardigheden – Loopbaan oriëntatie -Wens voor een masterclass over onderwerpen als ‘leren discussiëren, stamboom onderzoek, fotografie, neuropsychologie of iets als ‘de opwarming van de aarde’, het kan van alles zijn.  

Start typing and press Enter to search

X