Betrokken ondernemen

Wilt u lokaal betrokken zijn? Wij stellen u in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in de gemeente behoefte aan hebben. Betrokken ondernemen begint bij uzelf; samen gaan we voor een hechtere samenleving.

Waarom Samen voor Zeist als intermediair inschakelen?

Wij hebben een sterk lokaal netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente. Wij kennen het marktgebied en weten wat er lokaal speelt.

Wij spreken de ‘taal’ van beide werelden en faciliteren hiermee de samenwerking tussen de commerciële en maatschappelijke organisatie.

Wij helpen u de samenwerking aan te gaan met “die” andere partij; wij bieden u ons netwerk, contacten en verbindingen en voegen waarde toe aan de verbinding door onze kennis en ervaring alsook door het formuleren en concretiseren van vraag en aanbod tijdens een verkennend matchgesprek.

Wij streven naar wederkerigheid zodat de verbinding leidt tot een partnerschap. Indien gewenst maken wij de impact van uw betrokken activiteiten zichtbaar.

Wij zijn een onafhankelijke partij en genieten vertrouwen van de bedrijfs- en maatschappelijke partners uit ons netwerk.

Hierdoor besparen wij u tijd; of wel… wij maken het u makkelijk om met MBO te starten!

ÉÉN DAG VOOR:

Icoon advies

ADVIES MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMEN

Wij helpen u om vanuit uw visie en waarden uw HR- doelen te verbinden met MVO- doelen. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

MATCH OP MAAT

Wij faciliteren een match, mogelijkheden zijn:

Helpende Handen
Dubbel Genieten
Middelen en Materialen
Kennis en Kunde
Coachingsprojecten

Arbeidsparticipatie

Als intermediair realiseren wij ontmoetingen en inspireren we werkgevers om kandidaten een kans te geven op een  stage/leerwerkplek.
Neem als voorbeeld het
Prokkelen

Matches

Benieuwd hoe u bijdrage kunt leveren aan de sociale cohesie? Bekijk hier de maatschappelijke
projecten ter inspiratie.

Salesforce versiert Groep Wenabu

Groep Wenabu is met Salesforce na het versieren van de groepen voor Kerst, pannenkoeken gaan eten. ‘Door Salesforce krijgen de kinderen extra aandacht. We kunnen uitjes ondernemen die we anders [...]

kom in actie als

Start typing and press Enter to search

X