juni, 2020

16junHele dagDe Carrousel van Samen voor Zeist zoekt advocaten van de duivel

Meer

Evenement details

Draai een rondje mee met de Carrousel van Samen voor Zeist! Ontmoet, denk mee en maak het verschil voor een maatschappelijke organisatie of initiatief. Deze keer een vraagstuk vanuit Mijn Groene Bedrijf.

Mijn Groene Bedrijf helpt bedrijven op weg bij het energiezuiniger maken van het pand. Dit doen ze met steun van de gemeente. In de praktijk krijgen ze lang niet altijd de gelegenheid om in gesprek te gaan met ondernemers en organisaties. Tijdens de carrousel zouden ze dan ook graag horen welke weerstand, argumenten en beeldvorming daarbij een rol spelen.

Insteek carrousel:
Na een introductie over Mijn Groene Bedrijf en het vraagstuk volgen de onderzoekende ronde en de ideeën ronde. Horizonverbreding, impact en verdieping; dat is precies waar het om draait met de Carrousel, vanuit een andere wereld meedenken over een probleemstelling levert vaak verrassende oplossingen!

Ben je of ken je iemand die vindt dat verduurzamen maar een geitenwollen sokken hobby is en energiebesparing meer tijd, geld en energie kost dan het opbrengt? Dan zoeken we jou of hen!

Hapje en drankje worden verzorgd. De bijeenkomst wordt georganiseerd in lijn met het advies van het RIVM. Aanmelden kan via katherina@samenvoorzeist.nl

Tijd

Hele dag (Dinsdag) 16.00 uur - 18.00 uur

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X