HANDEN UIT DE MOUWEN
HANDEN UIT DE MOUWEN
Helpende handen gewenst voor het schoolplein!
Er komt een mooi verkeersplein aan de kleuterzijde op het plein, de volgende stap is moestuinbakken plaatsen op het grote plein. Om deze te plaatsen hebben wensen wij extra handen. Wij willen graag 2 tot 4 houten bakken plaatsen van 90×350/400 cm aan de rand van het plein. Hiervoor kunnen wij het hout gebruiken van de oude moestuinbakken.

Samen met de wijkmanager en de moestuinjuf hebben we al een klein plannetje gemaakt. Wij missen nu alleen nog mensen om het uit te voeren. Er is nog geen definitieve datum geprikt om het uit te voeren. Wij gaan er wel vanuit dat dit een klus is voor 1 maximaal 2 dagen.Een groen welkom; we zouden graag een aantal mooie gevulde bloembakken plaatsen. Ook is ons tuinmeubilair aan een opknapbeurt toe. Welke groep van ongeveer 8 personen wil hiervoor de mouwen opstropen? We trakteren jullie graag op een overheerlijke lunch. Klussen in het groen in Zeist; de volgende activiteiten staan in ieder geval op stapel: houtwal aanleggen, een vijverklus en beplanting op het terrein is gewenst.Tuinwens – Op onze locatie wonen 19 bewoners met een matig tot licht verstandelijke beperking. Deze bewoners zijn ouder wordend en zijn niet allemaal meer in staat om te helpen in de tuin. Onderhoud ad tuin is lastig, er is gebrek aan vrijwilligers en aan materialen. Gezocht, een groep enthousiaste vrijwilligers wie willen helpen met schoffelen, bloemen planten, bladeren vegen en snoeien van struiken en heggen. Op donderdag 29 maart willen we met onze gezellig paas brunchen. Wie helpt een handje met de voorbereidingen en wil na afloop meehelpen met afruimen? Misschien vinden jullie het leuk om tijdens of na de lunch ook nog een muzikaal optreden te verzorgen en uiteraard schuiven jullie aan bij de paasbrunch om samen met cliënten te genieten van lekkere hapjes. Gewenst 20 vrijwilligers.Voor onze school wensen we een fietsenoverkapping; timmert u mee?

Klik op de  button voor de 1-dag voor Zeist film – Fons Pennings/PenningsMedia
ZINVOL UITJE
ZINVOL UITJE
High tea wens;  theedrinken op zijn Engels met lekkernijen als scones en sandwiches. Dat willen we graag organiseren voor ongeveer 25-50 bewoners. Kunt u voor ons de lekkernijen maken en deze middag ook helpen bij de begeleiding van de bewoners? Datum en tijd in overleg nader af te spreken In overleg , ongeveer 5-12 vrijwilligers
Voorlezers gezocht voor kinderen in oa de onderbouw. Dit kan bv dmv een prentenboek.
Gewenst; een verwenmiddag voor onze ouderen: van nagels lakken en gezichtsverzorging tot wandelen en op stap met de duofiets
Een shopmaatje gezocht én voor één van onze andere cliénten een fietsmaatje gewenst
Wij zoeken organisaties wie met ons een bijeenkomst willen organiseren tussen Nieuwkomers en medewerkers.
Op donderdag 29 maart willen we onze cliënten trakteren op een gezellige paasbrunch. Wie helpt een handje met de voorbereidingen en wil na afloop meehelpen met afruimen? Misschien vinden jullie het leuk om tijdens of na de lunch ook nog een muzikaal optreden te verzorgen en uiteraard schuiven jullie aan bij de paasbrunch om samen met cliënten te genieten van lekkere hapjes. Wenselijk hiervoor is een groep van 20 vrijwilligers.
KENNIS KUNDE
KENNIS & KUNDE
Wil je je graag inzetten voor het thema schuldproblematiek? We komen graag met je in contact voor de rol van schuldhulpmaatje of mogelijk vind je een coördinerende rol in ons bestuur aantrekkelijk. Of mogelijk heb je PR -ideeën voor ons hoe we aan de juiste mensen komen?
Gewenst een groep vrijwilligers wie een middag met het thema ‘vakantie’ wil invullen voor onze ouderen. Presenteer uw reis of neem hen mee op een reis in het gebouw; een ware vakantie beleef-middag.
Beheersen afvalstromen binnen onze school. Wie deelt zijn kennis?
Gewenst sprekers/gastlessen met als thema solliciteren ‘hoe word ik vakkenvuller’ of gesprekstechnieken met een link naar beroepen bij bv een apotheek of in het ziekenhuis.
Gewenst: een gastles aan de leerlingen bovenbouw over het gebruik van digitale media. Zodra de leerlingen 18 jaar zijn wordt verwacht dat ze een digi code aanmaken. Vragen als ‘hoe maak je een e-mailadres aan, hoe mail je, hoe communiceer je digitaal komen hieruit voort. Wie praat onze leerlingen bij?
Wij zijn op zoek naar: *Coaches/begeleiders voor jongeren die niet goed met geld om kunnen gaan.
LEERWERK- EN STAGEPLEKKEN
LEERWERK- EN STAGEPLEKKEN 
Onze school zoekt stageplekken voor een groepsstage in de horeca of bedrijfskantine onder begeleiding van leerkracht van onze school én Individuele stage plekken bij bedrijven.
We zoeken werkgevers/ ondernemers die zich openstellen plekken te creëren/ aan te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. (psychische en psychosociaal.)
We zoeken stage- en werkervaringsplekken voor onze leerlingen. Arbeidsmatig werk/mailing klussen en inpak/sorteer klussen voor de leerlingen.
MIDDELEN & MATERIALEN / VERVOER
MIDDELEN & MATERIALEN / VERVOER
Een kassa gezocht
Een piano wens voor onze school; onze huidige piano heeft het opgegeven.
Voor onze schoollocatie wensen we een fietsenoverkapping
Wie o wie heeft er een motormaaier en bosmaaier over voor één van de scholen in Zeist
Een atelierruimte voor één van onze cliënten gewenst in Zeist.
Een werkplekje/kamer/vergaderruimte gezocht voor de woensdag-en vrijdagmiddag.
NLDoet

Nldoet vrijdag 9 maart 13.00 – 17.00 uur. 20 vrijwilligers gezocht. 
Accolade Zorggroep Bosch en Duin 

We merken dat het bezig zijn met natuur, (planten, bloemen, aarde) voor veel mensen een fijne en rustgevende bezigheid is. Ook het ontluiken van de natuur in het voorjaar brengt positieve gevoelens bij mensen los. Veel bewoners die in de Wijngaard wonen hadden ook zelf een tuin waarin ze aan het werk waren. We willen graag voor alle bewoners de lente naar binnen halen. En alle bewoners die dat fijn vinden de kans geven weer even met de handen in de aarde te gaan. We willen graag op een aantal plekken in huis plaatsen inrichten waar mensen samen kunnen werken aan een mand vol voorjaarsbloemen waar ze, in de huiskamers van de woongroepen, nog lang van kunnen nagenieten. Dat is alleen te realiseren met een grote groep vrijwilligers die op al die plekken de bewoners kunnen assisteren bij deze activiteit. Samen met de activiteitenbegeleiders kunnen we er dan een heerlijke lentemiddag van maken!

We zijn op zoek naar 20 vrijwilligers die deze middag met ons mogelijk willen maken. Je werkzaamheden bestaan uit het ophalen van de bewoners. Het helpen bij het inrichten van het lentetuintje (mand met aarde waarin lentebloemen worden gepoot en opgevuld met hedera en lentedecoratie). Samen lenteliedjes zingen, helpen bij eten of drinken, opruimen en dat alles onder begeleiding van activiteitenbegeleiders.

Resultaat: Lentegevoel versterken bij ouderen in ons verpleeghuis.Met de handen in de aarde en nagenieten van een mooie mand vol lentebloemen

Start typing and press Enter to search

X