Mogelijkheden op dit gebied zijn:

Bezorg een bijzondere dag

Een dagje naar de dierentuin, een museum, een pretpark of naar de stad…. Voor u waarschijnlijk ‘gewoon’ leuk, maar voor veel clienten en bewoners van onze partners heel erg bijzonder. Met hen samen op pad gaan is Dubbel Genieten, gaat u met hen op pad?

Dubbel scoren

FC Utrecht heeft een blindentribune. Daar zitten twee reporters op die speciaal verslag doen van de wedstrijd zodat met mensen met een visuele beperking de voetbalwedstrijd goed kunnen volgen en meebeleven. Gaat u mee als begeleider?

Uw aandacht is goud waard

Samen een spelletje doen, een boek lezen, creatief bezig zijn, een rondje wandelen met clienten, kinderen en ouderen. Een activiteit hoeft vaak helemaal niet moeilijk of ‘over the top’ te zijn. Het gaat vooral om de aandacht. Onze partners zijn erg blij met uw tijd!

Gratis bedrijfsfitness 

Ziet u gratis bedrijfsfitness wel zitten? Fiets of wandel dan mee met onze oudere bewoners. Naast een goede conditie krijgt u een bijzondere ontmoeting cadeau!

Uit is thuis

Voor onze bewoners op leeftijd is uit eten gaan buiten de deur niet of nauwelijks mogelijk. Wij willen hen toch graag de beleving geven van een avondje dineren. Verzorgt u samen met ons een diner in eigen huis?

Dubbel genieten

In de watten

We willen voor onze bewoners graag een Verwenmiddag organiseren waarbij met behulp van bijvoorbeeld een schoonheid specialisten, kapper, manicure en onder het genot van gezonde hapjes en drankjes bewoners heerlijk in de watten worden gelegd. Helpt u mee om met het ophalen, brengen naar de zaal en begeleiding van de bewoners?

Nieuwe ontmoeting

De bewoners van de noodopvang hebben zelf veel professionele deskundigheid en talenten en willen heel graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. Om hen een beeld te geven hoe het Nederlandse bedrijfsleven en de zorg werkt, willen we samen ‘Kijk mee dagen’ bij bedrijven en instellingen organiseren. Opent u uw deuren voor een ontmoeting?

Start typing and press Enter to search

X