NLDoet 2023 VDGC klust en kletst bij Warande

De medewerkers van VDGC hebben zich bezig gehouden met twee activiteiten: het begeleiden van bewoners in rolstoel over de markt en het opbouwen van 2 kweekbakken waar je met een rolstoel goed bij kunt. Vanwege de sneeuw was de markt met o.a curiosa en seizoensproducten vanuit het omringende bos naar binnen verplaatst. Daar waren ook optredens en gelegenheid om even een hapje en een drankje te doen en in gesprek te gaan met de bewoners. Sommige van hen ontvangen nauwelijks bezoek.
Het was ontroerend en mooi om te horen dat dit persoonlijke contact met de medewerkers van VDGC deze dag nog specialer heeft gemaakt voor deze bewoners.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X