Enik Recovery College

Ze hadden nog een officiële introductie tegoed als nieuwe partner in ons netwerk: Enik Recovery College. Ze zijn een herstelacademie, een leeromgeving en ontmoetingsplaats voor iedereen die persoonlijk ervaring heeft met ontwrichting door een psychische kwetsbaarheid, trauma en/of verslaving. Iedereen die aan (verder) herstel wil werken, is welkom. Jouw verhaal doet ertoe. Enik wordt voor 100% gerund door ervaringsdeskundigen. Mensen die zowel bekend zijn met ontwrichting als met het tonen van veerkracht.

Deelname aan het programma is kosteloos.

Meer informatie over het zelfhulpprogramma: www.enikrecoverycollege.nl

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X