NL Doet 2023: Supply Value aan de slag bij Kinderboerderij de Brink

Er lag al een lange klussenlijst klaar voor de medewerkers van Supply Value: het opbouwen van een pergola in het amfitheater, plaatsen van planten rondom de pergola, het opfrissen van het bijenhotel, snoeien van de vlinderstruiken en het maken van een pad van boomstammetjes in de kaboutertuin. Ondanks de hevige sneeuwval op vrijdag 10 maart is het Supply Value gelukt om de meeste klussen af te krijgen. Daarnaast hebben ze in de stallen, waar het in ieder geval wel droog was, een aantal vogelhuisjes gemaakt.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X