Meet & Match Special Thema: stages en werk(ervarings)plekken

Uitnodiging 

Dinsdag 13 december 2022 van 14.30 – 17.30 uur

Locatie: Van der Valk Hotel De Bilt (De Holle Bilt 1, 3732 HM De Bilt )

Dit netwerk evenement staat volledig in het teken van werk (ervaring), zoals reintegratieplekken, stages, leerwerkplekken, plekken voor herintreders, prokkelstages en andere werkvormen. We organiseren deze Meet & Match Special voor bedrijven en maatschappelijke organisaties in samenwerking met Samen voor De Bilt. De middag bestaat uit twee onderdelen:

Kennis en ervaring: Wat komt er kijken bij het bieden van werkervaringsplekken en/of stages, wat zijn wensen en eisen en vooral ook de voordelen? Twee organisaties uit het netwerk delen hun ervaring en vertellen hoe zij werken met diverse groepen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Matchen vraag en aanbod: Bedrijven en maatschappelijke organisaties gaan met elkaar in gesprek om vraag en aanbod -gericht op werkervaringsplekken- te matchen. Organisaties met veel vraag naar stage- en werk(ervarings)plekken hebben een vaste plek, mogelijke aanbieders kunnen langs lopen.

Programma

14.00              Inloop en ontvangst

14.30               Start programma: Kennis en ervaring

15.15               Korte pauze: Vragende organisaties kunnen plek inrichten

15.30              Start programma: Matchen vraag en aanbod op de ‘arbeidsmarkt’

16.30              Netwerkborrel

17.30              Einde bijeenkomst

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X