Meet & Match 15 februari 2022 

Zo’n dertig deelnemers schoven 15 februari aan voor de digitale Meet & Match. Na een korte pitch ter introductie volgden een aantal korte rondes in kleine groepjes.


Ingrid Wong nam deel als ondernemer (Krakeling Communicatie) maar ook namens de Stichting Vrienden van Landgoed Dennendal. “Die gesprekken ‘en petit comité’ leiden eigenlijk altijd tot elkaar (nog) beter leren kennen en het inzetten van ieders eigen kunde, kennis en netwerk. Hopelijk leiden de diverse tips weer tot mooie matches.”

Voor wie er niet bij was maar wel mogelijk kan helpen bij een match: dit is een greep uit de aanvragen. Tips, vragen en ideeën kunt u mailen naar info@samenvoorzeist.nl 

  • Kwintes is op zoek is naar een stagebedrijf/werkbedrijf voor een klant die aan het orienteren is voor de opleiding Social Work (Associate Degree). Het gaat om een jonge vrouw werkzaam nu bij een creatieve plek als vrijwilliger. Wil het liefst werk waarin ze meer individueel contact heeft, is heel erg creatief en sociaal. Wil in september gaan starten met de opleiding.
  • Kwintes zoekt ook een werkervaringsplek in productiewerk en heeft een cliënt in de aanbieding die graag honden uit wil laten. 
  • Het Wegwijscafé zoekt vrijwilliger die helpen met financieel-administratieve vragen.
  • Vrienden van Landgoed Dennendal zoekt groepjes van 5-10 personen die eenmalig willen schilderen met bewoners van Dennendal. Circa 1 uur en voor materialen wordt gezorgd.
  • Wij 3.0 is op zoek naar een ruimte in Zeist om met klanten af te spreken, voor 2-3 personen. Liefst op een dinsdag, woensdag en/of donderdag.
    Ook houden we ons aanbevolen voor de maandag. Bij voorkeur kosteloos dan wel tegen een kleine vergoeding.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Op de foto staat een computerscherm waarmee via videobellen wordt vergaderd. Linksboven staat Bo van Maintain Design, rechtsboven Wilma van Samen voor Zeist en onderin mensen van Project Icarus, rechtsvoor een vrouw in een rolstoel die vrolijk lacht en op de achtergrond twee vrouwen op bureaustoelen.Gemeente Zeist, persoon die boek kiest in bibliotheek
X