Maintain Design helpt Project Icarus

Project Icarus biedt educatieve dagbesteding voor jongvolwassenen met een beperking: in een gezellige en toegankelijke omgeving kunnen jongvolwassenen hun skills op ICT-gebied ontwikkelen en kunnen ze er praktisch mee aan de slag.

Maintain Design is een partner van Samen voor Zeist en gespecialiseerd in webdesign, grafisch ontwerp, en online marketing. Dus toen Project Icarus een hulpvraag had om hun website te toetsen op vindbaarheid op Google, wist het team van Maintain Design daar wel raad mee. Bo en Thijs van Maintain Design deden een online overleg met Project Icarus

Het was een korte, krachtige meeting! We hebben uitgelegd waar wij kansen zagen voor Icarus en geprobeerd hun vragen te beantwoorden. Wij hebben een nieuwe concullega erbij om ons netwerk, kennis en kunde mee te delen. En dat zullen we in de toekomst ook blijven doen!”

Op de foto staat een computerscherm waarmee via videobellen wordt vergaderd. Linksboven staat Bo van Maintain Design, rechtsboven Wilma van Samen voor Zeist en onderin mensen van Project Icarus, rechtsvoor een vrouw in een rolstoel die vrolijk lacht en op de achtergrond twee vrouwen op bureaustoelen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X