Katholieke Scholengemeenschap De Breul

De Breul is een katholieke Scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Onze school staat op een prachtig landgoed in Zeist. Ons motto is samen levensamen lerensamen doen. Al 75 jaar kunnen leerlingen bij ons zich breed ontwikkelen en leren ze voor het leven. Wij zoeken de balans in onze waarden: Hier werken we aan intellectuele rijkdom én aan innerlijke rijkdom, we vinden het individu, maar ook de groep belangrijk, we zijn ambitieus, maar gezelligheid en sfeer zijn net zo belangrijk!

Al 75 jaar maakt De Breul deel uit van de Zeister gemeenschap. Met ons partnerschap willen wij dat extra benadrukken. Wij zien ernaar uit om een actieve bijdrage te leveren aan lokale initiatieven en zullen ook onze collega partners vragen om deelname voor activiteiten die wij ontplooien.

Ons motto is samen leven, samen leren, samen doen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Op de foto staat een computerscherm waarmee via videobellen wordt vergaderd. Linksboven staat Bo van Maintain Design, rechtsboven Wilma van Samen voor Zeist en onderin mensen van Project Icarus, rechtsvoor een vrouw in een rolstoel die vrolijk lacht en op de achtergrond twee vrouwen op bureaustoelen.
X