De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen die het in hun eentje niet redden

De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen in een kwetsbare woon- en leefsituatie in Zeist en omstreken. Wij bieden opvang, begeleid wonen en hulp bij geldproblemen voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder, stellen en gezinnen. Het gaat om mensen met meerdere, vaak ingewikkelde problemen op het gebied van psychiatrie, verslaving, gedrag en schulden.

We bevorderen de eigen kracht van individuen en gezinnen, die dakloos zijn (geweest) of dakloos dreigen te worden, zodat ze weer in staat zijn over een stabiel en veilig thuis te beschikken. Daarbij werken we aan versterking van het sociale netwerk en het voorkomen of opheffen van armoede en schulden. Bovendien houden wij ons bezig met het vinden van een zinvolle dag invulling in de vorm van activiteiten, studie of (vrijwilligers)werk. De ene heeft hulp nodig om zichzelf te ontplooien, terwijl de ander vooral een mogelijkheid zoekt om te laten zien wat hij of zij allemaal kan.

We hopen de samenwerking met andere organisaties en bedrijven te verbeteren om gezamenlijk activiteiten aan te kunnen bieden voor alle inwoners in Zeist.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X