De klassen hebben genoten, de EHBO les was een hoogtepunt

De KNV EHBO heeft zich na een eerste ontmoeting tijdens een online Meet & Match ingezet voor de leerlingen van VSO Heuvelrug is Zeist. Leerlingen zijn meegenomen in het verhaal over waar EHBO voor staat en welke acties hierbij komen kijken. De leerlingen hebben bepaalde soorten/vormen pleisters geknipt er zijn verbanden gelegd. “De klassen hebben genoten, de EHBO les was een hoogtepunt, de leerlingen hebben ademloos zitten luisteren en kijken,  normaal kunnen ze geen 10 minuten stil zitten, zo waardevol.

“Dit zijn de parels die we nodig hebben, de echte wereld naar binnen brengen, daar is behoefte aan voor de leerlingen, laten we alsjeblieft hiermee doorgaan! Deze samenwerking krijgt zeker een vervolg!”

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X