Na onze verhuizing naar Zeist zijn we vastberaden om actief deel te nemen aan de lokale samenleving

Beste Zeistenaren 👋🏼

Wij zijn Maintain Design, een digitaal bureau dat vooral kleine ondernemers helpt met het optimaliseren van hun online uitstraling, zichtbaarheid en groei. Ook realiseren we dit voor grotere organisaties uit de regio. Dit doen we door middel van ons ruime aanbod in diensten, zoals webdesign, grafisch ontwerp en online marketing. Wij bestaan uit een jong team met veel verschillende expertises. Deze kennis en expertise delen we graag met jullie, het zakelijk netwerk in Zeist!

Na onze verhuizing naar Zeist zijn we vastberaden om actief deel te nemen aan de lokale samenleving en willen we ook hier verschil gaan maken. Nadat we eerder al een aantal binnen- en buitenlandse maatschappelijke projecten mochten ondersteunen willen we nu meer aanwezig zijn in de lokale samenleving. Wij staan open voor nieuwe netwerkconnecties en helpen jullie graag met al jullie online gerichte vraagstukken.

Heb jij momenteel vragen over jouw online uitstraling, zichtbaarheid en/of groei? Stuur een mailtje naar bo@maintain.design of plan een directe afspraak in met mijn collega Robin. We gaan dan samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen, uiteraard 100% gratis en vrijblijvend! Wij kijken uit naar onze samenwerking en zijn trots om ons een partner van Samen voor Zeist te mogen noemen. Hopelijk tot snel!

Bo van Honschoten
Team Maintain

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X