We zijn graag onderdeel van een initiatief die krachten samenbrengt

The Better Group

Om te beginnen is Better Meetings in Austerlitz de thuisbasis van een bijzonder consultancybureau, Better Future. De consultants van Better Future helpen ondernemers met omdenken en anders doen. Door het streven van pure ‘winst’ naar ‘winst en maatschappelijk impact maken’. Better Meetings is een huiselijke vergader locatie waar verbinding en persoonlijk contact centraal staan. Onze slogan luidt: Where good people meet, good things will come out of it.

Zowel Better Meetings als Better Future zijn B Corp-gecertificeerd. (Positieve impact op Milieu & Maatschappij) Dat doen wij o.a. door trotse sponsor te zijn van Stichting Buzz Women, een project om vrouwen in India, Gambia en Georgië te helpen hun ondernemerschap te ontwikkelen. Sinds kort zijn ze zelfs ook actief in ons eigen land!

Better Meetings werkt met jongeren uit het speciaal onderwijs, waar jaarlijks 10 leerlingen begeleid stage krijgen in onze (h)eerlijke Keuken. Better Meetings is “hun klaslokaal.”

De huidige situatie vroeg ons om nog actiever én creatiever na te denken over hoe wij ons steentje kunnen bijdragen voor een groenere, gezonde wereld. Vandaaruit is het broertje van Better Meetings ontstaan; Better Buildings.  Onze vakmannen maken van duurzaam & gerecycled materiaal de mooiste kunstwerken. Denk bijv aan een veranda, een kantoor (in eigen tuin) of een serre.

Leuk hè? Maar dat is nog niet alles… Wij zijn met veel liefde opzoek naar fijne samenwerkingen met bijstandsgerechtigden, statushouders of herintreders. In het AmbachtsAtelier leren wij ze een ambacht en zorgen dat zij hun leven zelfstandiger kunnen vormgeven. Zo zaagt het cirkeltje zich verder rond!

Dat we het samen ‘better’ maken is voor ons levensecht. Dat zien wij elke dag terug is alles wat we doen. Daarom zijn we graag onderdeel van een initiatief die die krachten samenbrengt.
https://www.bettermeetings.nl/

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X