Echt dames met pit; het communicatie team van PGGM

Om 15.30 uur arriveerden het team van afdeling Communicatie van PGGM bij Kindercentrum de Berk/Reinaerde. Medewerkers van de Berk stonden al klaar om samen met dit team aan de slag te gaan in twee lokalen voor het leeghalen van de ruimte en het afplakwerk. Er ging toegewerkt worden naar het schilderen van de ruimtes zodat de kinderen van de Berk weer in frisse lokalen zouden opstarten de volgende dag.

Tegen de verwachting van De Berk in was de groep tegen half acht klaar met de twee lokalen. “Met een positief gevoel en vooral heel veel respect voor de zorgprofessionals zijn we naar huis gegaan. We zijn blij dat we op kleine schaal iets voor ze hebben kunnen betekenen”, laat het team van Communicatie & Marketing van PGGM ons weten.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X