4 jaar Zeister kerstpakket

Het is al weer 4 jaar geleden dat Samen voor Zeist het Zeister kerstpakket ontwikkelde; samen met haar netwerkpartners Abrona, Bartiméus, Bigagroep, Christelijk College Zeist, Reinaerde, Rescued, VSO Meerklank en VSO Verderwijs.

Meer dan 1650 stuks worden er dit jaar gemaakt en verkocht; het dubbele van voorgaande jaren! Noodgedwongen bedacht en ontwikkelt achter het (corona)beeldscherm, gelukkig kunnen de producten weer gewoon vervaardigd worden in de werkateliers en in de scholen. Een bijzonder kerstpakket voor de werknemers en tegelijk een zinvolle leerwerkervaring  voor de makers. Stuk voor stuk levert de productie blije en trotse gezichten en nieuw opgedane vaardigheden. Voor de herfstvakantie heb ik bij enkele scholen mogen kijken hoe de producten vervaardigd worden; leuk om het enthousiasme te zien!

De kerstpakketten worden begin december onder begeleiding van Biga Groep ingepakt door leerlingen van Seyster College, VSO Meerklank en VSO Verderwijs – een activiteit waar door alle leerlingen naar wordt uitgekeken – waarna ze uitgedeeld worden met kerst.

Comments
  • Antoinet
    Beantwoorden

    Superslim met het leuke kerstpakket en liefdevol ingepakt!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X