“Ik heb de hele middag niet op mijn horloge gekeken!”

Is dit bijzonder? “Ja, afgelopen jaar zo geleefd door de tijd, van de ene call na de andere!” Dit was de eerste reactie na de match van PGGM bij Reinaerde. Maar ook werd het samenwerken met collega’s zonder beeldscherm ertussen erg gewaardeerd. Na afloop werd opgemerkt dat de activiteit zorgde voor verbroedering binnen de afdeling en het gevoel dat de PGGM’er zo direct contact heeft met de zorg en “weet voor wie je werkt”.

Iets betekenen voor de mensen in de zorg, dat was de uitvraag. Na de zomer gingen 12 medewerkers van PGGM in twee groepen aan het werk; de tuinen rondom de woonvoorzieningen op Dennendal konden wel extra handige handen gebruiken en feest was het voor cliënten en PGGM medewerkers die samen mooie schilderijen maakten voor de nieuwbouw op het terrein.

Enthousiasme bij alle partijen zo’n eerste keer weer na corona; “heerlijk dat dit weer kan!” Maar ook wel weer wennen. Zoals voor Raymond, een cliënt van Reinaerde, die moest een drempel overwinnen; maar eenmaal binnen, het zien van de vrijwilligers van PGGM en de schilderactiviteiten was die genomen en wilde Raymond zelf na het maken van 2 schilderijen niet meer weg!

Een mooie samenwerking met Groendiensten Reinaerde en stichting Vrienden Landgoed Dennendal.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X