Een laagdrempelige ontmoetingsplaats te zijn voor zorg- en welzijnsorganisaties

Welkom bij de eerste Ik Zorg Shop van Nederland!

Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Wat ga je doen? Kun je ook gewoon wat uitproberen? Nieuwsgierig of werken in de zorg en welzijn bij je past? De Ik Zorg Shop is een winkel waar je terecht kunt voor informatie en inspiratie over werken in zorg en welzijn.

Deze maand is de Ik Zorg Shop in Zeist partner geworden. De Ik Zorg Shop en Samen voor Zeist vinden elkaar in hun gedeelde missie om bedrijf en samenleving met elkaar in contact te brengen. De Ik Zorg Shop doet dit door een laagdrempelige ontmoetingsplaats te zijn voor zorg- en welzijnsorganisaties en kandidaten die interesse hebben in werken in de sector. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X