“Niets hoeft, alles mag. Het werken vanuit positieve gezondheid en eigen regie staat voorop” Hof van Hovenkamp stelt zich voor

Hof van Hovenkamp – natuurlijk vertrouwen in herstel
Het team van Hof van Hovenkamp (HvH) ondersteunt mensen bij het versterken van de eigen (veer)kracht. Ons mobiele basiskamp strijkt – steeds op een andere mooie plek in de natuur- neer. Van daaruit gaan we aan de slag met het onderhoud van de natuur voor o.a. het Utrechts Landschap. Het ‘met de handen in de aarde’ werk, wisselen we af met stilte, reflectie en een goed gesprek met gelijkgestemden. Dit alles onder begeleiding van een fijn team. Niets hoeft, alles mag. Het werken vanuit positieve gezondheid en eigen regie staat voorop.

Het pad van verlies naar veerkracht
Als geen ander hebben we zelf ervaren hoe het is als de wereld door omstandigheden plots stil komt te staan. En hoe waardevol en belangrijk het dan is om steun te ervaren, soms uit onverwachte hoek. En ook weer de kracht in jezelf te mogen ontdekken, door ‘gewoon maar’ aan de slag te gaan. Wij willen die ervaring delen met anderen. Stilstaan bij de vraag ‘Hoe gaat het met je?’ en van daaruit onderzoeken welke stap je wilt maken.

Een breder perspectief
De Buitendagen, die we als HvH aanbieden voor werkgevers en hun personeel, willen we openstellen voor een breder publiek. Ook mensen die minder breed bij kas zitten, of die door omstandigheden een kleiner vangnet of ondersteunend netwerk hebben, willen we laten deelnemen. Daartoe zetten we een tandemconstructie op zodat juist mensen die het ook nodig hebben, kunnen meeliften.

Met deze tandemconstructie verbinden we verschillende groepen, zowel bedrijven als inwoners, in Zeist en wordt het Basiskamp een meer representatieve afspiegeling van de samenleving. Dit komt ten goede van de onderlinge kennisdeling, het verbreedt voor alle deelnemers het eigen perspectief en verrijkt de leefomgeving. Graag maken wij dan ook verbinding met netwerkpartners van Samen voor Zeist voor dit bredere perspectief.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X