Carrousel levert Creatief Herstel veel op

In 1,5 uur tijd veel ophalen kan; betrokken partners advocaat Kim, Bewust Verbinden, Centrum Management Zeis, Diakonessenhuis en Marc Wortmann Consultancy deelden hun kennis met en voor Creatief Herstel. Nog een keer via een ZOOM sessie, met sticky notes, breakoutrooms en veel enthousiasme, input en ideeën; Ivanka van Creatief Herstel liet al tijdens de sessie weten goed aan de slag te kunnen met de opgehaalde informatie.

Juist in een korte en krachtige carrousel waarbij de deelnemers een vraagstuk afpellen kan veel worden opgehaald. Eén van de deelnemers liet al weten juist nog meer gedegen expertise te willen inzetten, hoe mooi is dat!

.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X