Dit jaar hebben we weer besloten om aan te haken aangezien het voor beide kanten veel voordelen heeft! 

Vredenoord is een protestants-christelijke organisatie die wonen, zorg, behandeling en welzijn aanbiedt aan mensen die dit in een specifieke fase van hun leven nodig hebben.

Wij gaan uit van de cliënt als individu. Wij bieden zorg vanuit de overtuiging van de Kerk der Zeven de dags Adventisten. Ouderen beleven bij ons het warme, persoonlijke gevoel van ‘thuis’. Niet iedereen kan zelfstandig thuis blijven wonen. Vredenoord biedt daarom zorg en ondersteuning tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we het ouder worden zo aangenaam mogelijk willen maken.
Er is een aantal jaren geleden al een connectie is geweest tussen Vredenoord en Samen voor Zeist, maar door diverse redenen het on hold is gezet. Dit jaar hebben we weer besloten om aan te haken aangezien het voor beide kanten veel voordelen heeft!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X