Samen voor Zeist is wat ons betreft de vertaling van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Uw partner in proactieve en preventieve veiligheidsoplossingen. Dankzij de intern aanwezige expertise op het gebied van veiligheid, crisismanagement en (hoog-risico) beveiliging, zijn wij instaat om u aan de hand van de juiste adviezen ook de beste oplossingen te bieden. U heeft een probleem of vraag op het gebied van veiligheid en het is aan ons om dit probleem of deze vraag efficiënt voor u op te lossen of duidelijk voor u te beantwoorden.

De International Security Expert Group (verder ISEG) benadert beveiliging vanuit een proactieve veiligheid filosofie. Dit met de doelstelling mogelijke dreiging van incidenten te onderkennen voordat deze daadwerkelijk incidenten worden. Dit doen we, naast de normale werkuitvoering, door continu onderzoek te doen naar mogelijke dreigingen en daaruit voortvloeiende risico’s. Deze risico’s kunnen een mogelijke bedreiging vormen in relatie tot de veiligheid van een opdrachtgever en zijn of haar belangen. Onze mensen die bij u de veiligheid moeten waarborgen zijn ook als zodanig opgeleid. ISEG is gevestigd op het Landgoed Beukbergen in Huis ter Heide.

Wij sluiten ons graag aan bij Samen voor Zeist omdat dit netwerk, wat ons betreft, de vertaling is van maatschappelijk verantwoord ondernemen en wij een meerwaarde kunnen hebben en onze kennis graag delen met de partners van Samen voor Zeist .

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X