Partner met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en gezondheidszorg

M&I/Partners is een onafhankelijk ICT-adviesbureau, met ruim drie decennia ervaring en meer dan 100 gedreven professionals sterk. M&I/Partners begeleidt en adviseert haar klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT en kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en gezondheidszorg. Onze adviseurs zijn toegewijde, eigenzinnige en gedreven professionals. Ze hebben ieder hun eigen focus en expertise maar delen een passie voor digitalisering van de publieke sector. Met onze expertise en ervaring zijn wij niet alleen in staat strategische advies op maat te geven, maar ook te ondersteunen bij de implementatie van de oplossingen. Wij stoppen pas wanneer het gewenste resultaat is behaald en de klant verder kan.

We vinden het als M&I/Partners belangrijk en goed om maatschappelijk verantwoord te ondernemen vanuit onze eigen organisatie identiteit. M&I/Partners wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van onze werk- en leefomgeving, van de inwoners in Zeist en ook bijdragen aan de (digitale ontwikkeling) van organisaties die zijn aangesloten.

Wij hopen dat we met onze aansluiting bij ‘Samen voor Zeist’ ondersteuning kunnen bieden en onze (ICT-advies) expertise en waar nodig te delen met andere partijen in dit samenwerkingsverband. M&I/Partners biedt nu haar (pro-deo) diensten eens in de 5 jaar aan in het kader van de zogenaamde jubileumopdracht. M&I/Partners viert dan haar jubilea en doet dit samen met een maatschappelijk relevante organisatie. Zo is in 2015 een groot Big Data onderzoek uitgevoerd in samenwerking met de psychiatrieafdeling van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. En in 2020 hebben wij samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis een AI-Routekaart ontwikkeld voor succesvolle implementatie van Artificial Intelligence in het zorgproces.

Een andere mooi kans die deze samenwerking biedt is de mogelijkheid om als medewerker van M&I/Partners, vrijwilligerswerk te doen en op die manier een bijdrage te leveren aan inwoners en organisaties in Zeist.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X