Graag een bijdrage leveren in kennisontwikkeling op ons vakgebied

RMN is een Gemeenschappelijke Regeling van de gemeenten Baarn, Bunnik, IJsselstein, Nieuwegein, Soest en Zeist. RMN verzorgt de inzameling van het huishoudelijk afval en beheert de recyclingstations in deze gemeenten. Voor een aantal van deze gemeenten verzorgt RMN ook additionele taken in de openbare ruimte. Meer informatie over ons takenpakket is te vinden op www.rmn.nl.

De samenwerking van de gemeenten en de combinatie van de diverse taken in de buitenruimte verbindt ons met de samenleving op diverse manieren. Wij zorgen voor een schone en opgeruimde leefomgeving, werken samen met scholen, verenigingen, kringloopbedrijven en werkvoorzieningschappen.

In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen we bijdragen aan ontwikkeling van de omgeving, maar ook van mensen. Wij bieden dan ook stageplekken aan scholieren en werkervaringsplekken aan mensen die door een zekere afstand tot de arbeidsmarkt moeilijk aan het werk komen. Maar ook de ontwikkeling van de basisschoolscholier is belangrijk, daar hebben we rondleidingen en lespakketten voor ontwikkeld.

Mij naam is Rob Schram en ik ben sinds 2002 directeur van RMN, graag kom ik in gesprek met deelnemers van “Samen voor Zeist” om te zien en te horen waar wij als RMN een aanvulling kunnen zijn en/of waar ikzelf een bijdrage kan leveren in kennisontwikkeling op ons vakgebied. Uiteraard hoop ik ook bedrijven / mensen te ontmoeten die RMN verder helpen in ontwikkeling.

Graag ontmoet ik u allen snel, digitaal, maar het liefst live.

Rob

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X