Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen om het welzijn van mens en natuur te versterken

 in Home, Netwerkpartners Samen voor Zeist stellen zich voor, Nieuws

Wij zijn De Wederkerigheid, een sociale zorgonderneming gelegen op landgoed De Reehorst. Wij bieden een inspirerende woonomgeving en een activerend werkklimaat voor volwassenen met een afstand tot de maatschappij of arbeidsmarkt. Op dit prachtige stukje Driebergen bieden wij woonruimte en werken wij samen in de moestuin, op het landgoed en verzorgen onze dieren.
Wij kijken vanuit een holistische visie naar de ontwikkelingsmogelijkheden van ieder mens.

WAAROM SAMEN VOOR ZEIST?

“Graag maken wij kennis met ondernemers en organisaties uit de regio. Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen om het welzijn van mens en natuur te versterken. Kom kennis maken met onze lokale producten en wandel eens rond op ons prachtige landgoed”.

Wil je meer informatie of contact opnemen? Bekijk onze website: www.dewederkerigheid.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X