Graag bereid om onze expertise op het gebied van filmproductie waar nodig te delen

De Stichting KLOS Media maakt al ruim 30 jaar speciale films voor mensen met een beperking. Onze doelgroepen zijn: mensen met een verstandelijke beperking, jongeren met een vorm van autisme, mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en ouderen met een vorm van Dementie. Om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor al deze doelgroepen, start KLOS Media binnenkort met ‘SlowNet’, een streamingdienst voor de zorgsector.

Hierop zullen alleen maar films beschikbaar komen die speciaal zijn gemaakt voor de genoemde doelgroepen. Onze filmproducties onderscheiden zich van het reguliere aanbod door: – specifieke thema’s die interessant zijn voor deze doelgroepen, – rustiger tempo, zowel in cameravoering als in de montage.

Om dit ambitieuze innovatieve plan te kunnen realiseren hebben wij nog wel enkele uitdagingen in de komende periode. Betreft onze visie en ervaring vooral het inhoudelijke deel van dit project, onze expertise met name op het gebied van Marketing en Communicatie wil daarentegen nog wel eens tekort schieten.

Wij hopen dat we met onze aansluiting bij ‘Samen voor Zeist’ op dit gebied mogelijk wat ondersteuning kunnen vinden vanuit andere aangesloten organisaties. Daarnaast zijn wij graag bereid om onze expertise op het gebied van filmproductie waar nodig te delen met andere partijen in dit samenwerkingsverband.

KLOS Media is een vrijwilligersorganisatie waar professionals uit het filmvak en uit de zorgsector samenwerken aan de realisering van de filmproducties.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X