“We hebben graag een actieve rol in het versterken van de Zeister samenleving” Diakonessenhuis stelt zich voor

Ons ziekenhuis is al bijna 125 jaar een belangrijk onderdeel van Zeist. Op de eerste plaats natuurlijk voor de inwoners die medische zorg nodig hebben en hun naasten. Op deze locatie geven we vooral niet spoedeisende, laagcomplexe zorg: planbare chirurgie, geriatrie, chronische zorg en onverzekerde zorg. Naast de poliklinieken hebben we hier een modern operatiecomplex. En onze apotheek is een belangrijke voorziening voor onze patiënten, maar zeker ook voor de inwoners van Zeist.

Onze locatie in Utrecht is er al meer dan 175 jaar. Hier kunnen patiënten terecht op de poliklinieken en voor acute en complexe zorg: SEH (spoed eisende hulp), Operatiekamercomplex, Intensive Care, Eerste Hart Hulp en diagnostiek. En in Doorn bieden we poliklinische zorg voor patiënten van de Utrechtse Heuvelrug.

In ons ziekenhuis werken bijna 3000 mensen. Op de drie locaties samen ontvangen we 300.000 mensen per jaar op onze poliklinieken, 22.000 mensen op onze SEH, zijn 19.000 mensen meerdere dagen opgenomen en verrichten we 21.000 dagbehandelingen. Ook zijn we opleidingsziekenhuis.

Behalve ziekenhuis zijn we in Zeist natuurlijk ook werkgever en afnemer van plaatselijke diensten en producten. We voelen ons dan ook nauw verbonden met Zeist en hebben graag een actieve rol in het versterken van de Zeister samenleving. Dat kan bij uitstek door ons aan te sluiten bij hét netwerk voor maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties: ‘Samen voor Zeist’.

www.diakonessenhuis.nl

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X