Succesvol Webinar ‘Financieel gezonde werknemers’

 in Geen categorie

In samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug en Samen voor de Bilt organiseerden we een live Webinar ‘Financieel Gezonde Medewerkers’ op maandag 26 oktober om 16.00 uur.  Netwerkpartners Sociaal Raadslieden en Wessels Zeist leverden hun bijdrage; zij gingen in op signalen welke opgevangen kunnen worden en op de mogelijkheden om schulden niet te laten oplopen. De Rabobank zet zich graag in op preventief vlak en samen met Samen voor de Bilt en Samen voor Zeist faciliteren zij graag dit soort activiteiten voor hun lokale werk- en leefomgeving.

U kunt het Webinar terugkijken via de volgende link >> 

Informatie over de Sociaal Raadslieden en lokale – en landelijke organisaties wie zich inzetten op het gebied van schuldpreventie staan op deze pagina: https://samenvoorzeist.nl/partnersschuldpreventie/

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X