“Jullie doen precies waar je goed in bent, door dit soort zoom meetings te organiseren”

 in Geen categorie

De derde Samen voor een goede uitwisseling op rij! Tijdens de lockdown; na de zomer met de versoepelende maatregelen en nu weer een stapje terug vanwege corona.  Gelukkig beperken onze betrokken activiteiten zich niet tot alleen team builden en kan er nog veel!

Ten eerste kunnen er nog zo veel waardevolle ontmoetingen plaatsvinden. Niet live, maar wel digitaal,; zo kwamen via ZOOM op 6 oktober weer 8 partijen samen, voor een kennismaking, uitwisseling van projecten en om vragen te stellen. Vragen die voor een groot gedeelte onderling kunnen worden opgepakt, andere vragen nemen we weer mee naar ons netwerk. Vragen die nu opspelen ivm corona: zo is het lastiger stageplaatsen en werk te vinden voor VSO leerlingen, leidt de 1,5 meter maatregel tot vragen voor locaties en extra ruimte, en komt eenzaamheid weer in beeld. Maar ook wordt er veel kennis en netwerk gedeeld over projecten met nieuwkomers.

Dank voor jullie bijdrage weer: Al Almana, KNV EHBO, Humanitas, Kunstenhuis, Pluryn, SantéPartners, VSO Heuvelrugcollege.

“Jullie doen precies waar je goed in bent, door dit soort zoom te organiseren, ons met elkaar te verbinden en vragen neer te leggen in het netwerk”, aldus Willeke Colenbrander van het Kunstenhuis. Fijn dat ZOOM een mooi alternatief is voor de “live” bijeenkomsten en zo ook wordt ervaren!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X