Pegamento als nieuwe buur!

 in Geen categorie

Pegamento is de grootste RPA-implementatiepartner van Nederland. Wij zijn specialist in robotic process automation (RPA) en artificial intelligence (AI) en gebruiken dit als basis voor het ontwikkelen en implementeren van slimme klantcontactprocessen voor een ultieme klantbeleving en optimaal klantcontact.

Dezelfde slimme technologie en procesoptimalisatie gebruiken wij voor het vergroten van medewerkersbetrokkenheid en -loyaliteit. Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, zorgen voor veel inzicht, zijn snel inzetbaar en hebben een korte terugverdientijd. In tien jaar is Pegamento gegroeid tot een dynamisch team van zeventig mensen en heeft grote ambities om door te groeien. Daarnaast is Pegamento leverancier van de sociale verbindingsapp Apptime en kennisbank Britannica.

“We willen met onze innovatieve kennis graag ook lokaal een bijdrage leveren. Als ondernemer, als werkgever en ook gewoon als goede buur waar je terecht kan voor een kopje koffie. Inspiratie nodig hoe u kunt innoveren met klantcontact? Bel ons!”

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X