Compartijn, thuis als thuis niet meer gaat

Compartijn biedt ouderen die door dementie of fysieke beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, een geborgen woonomgeving. Liefdevolle, warme zorg in een omgeving die voelt als thuis is het uitgangspunt. Elke bewoner bepaalt zelf hoe de dag wordt ingevuld en doet de dingen waar hij of zij zich fijn bij voelt. Tegelijkertijd is er 24 uur per dag een zorgprofessional dichtbij.

Een huis van Compartijn bestaat uit 20 tot 40 ruime appartementen die naar eigen smaak kunnen worden ingericht. Alle comfort die bewoners thuis gewend waren, is hier aanwezig. Zo is er een gemeenschappelijke woonkamer met open haard, een bibliotheek, woonkeuken en wellnessruimte. Ook is er een gastenkamer voor familie en vrienden. Alles om er ook echt een thuis van te maken.

Wij willen ons aansluiten bij samen voor Zeist: Hoe mooi en waardevol is het om met de samenleving van Zeist iets moois te betekenen voor onze ouderen in ons midden.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X