Supply Value brengt kleur bij Reinaerde

Wie dacht dat er in coronatijd en in de zomerperiode niets gebeurt op het vlak van betrokken ondernemen komt bedrogen uit: Twee teams van Supply Value togen naar Reinaerde op het terrein Dennedal om een woning over te schilderen tot dagbesteding. De extra handen waren zeer welkom en de collega’s van Supply Value ervoeren het als zeer waardevol om na al het verplichte thuiswerken weer als team met  elkaar samen te werken. In de nabespreking werd veel bewondering uitgesproken voor de cliënten, de begeleiders en prachtige locatie in het bos. “Voor ons een hele waardevolle dag vol met nieuwe inzichten!” aldus Supply Value. 

Fijn dat Supply Value zo snel aan de slag kon, net verhuisd van Arnhem naar Zeist en op zoek naar een nieuw netwerk en de mogelijkheid om zich betrokken in te zetten was dit een mooie match!

 

Supply Value schildert de woonkamer van de dagopvang bij Reinaerde in Den Dolder

De medewerkers van Reinaerde waren blij met het resultaat en blij met de interesse voor de doelgroep. “Ook hoe ze contact maakten met de cliënten die langskwamen vond ik mooi.” Met 1,5 meter afstand is nog veel mogelijk, dat blijkt maar weer! 

Ook Mel Boas was weer van de partij en maakte een mooi beeldverslag voor ons!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X