Een feestje voor de Zonnelaan na een tijd van veel binnen zitten

Cliënten van Zonnelaan 1 van Abrona hebben in de afgelopen periode meer dan gemiddeld binnengezeten door de Covid-19 maatregelen. Juist zij verdienden een ontspannen middag waar eten en muziek hun werd aangeboden. Het zonnetje liet zich goed zien deze middag wat maakte dat de cliënten buiten konden blijven en zich zelfs lieten meevoeren door muziek. Nieuw partner Thésor maakte deze middag mogelijk voor Abrona, in normale tijden zouden ze zelf graag een fysiek steentje bijdragen. Dit houden ze heel graag tegoed voor een volgende keer.Lees het volledige verslag >>>  

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X