Fivoor stelt zich voor als nieuwe partner van Samen voor Zeist

De eerste netwerkbijeenkomst is online geweest. Ik heb me namens Fivoor mogen voorstellen. Fivoor is een zorginstelling die psychiatrische behandeling biedt aan mensen met een stoornis en soms ook een verstandelijke beperking. Vaak hebben zij een strafblad of geven zo veel overlast in de maatschappij, dat zij bij ons opgenomen moeten worden. Wij zitten met een aantal klinieken op het terrein van de Willem Artnszhoeve in Den Dolder. Daar verblijven iets meer dan 150 patienten, mannen en vrouwen. Zij werken aan hun terugkeer in de samenleving. Daar hoort werk of dagbesteding bij, sommigen volgen een opleiding en andere doen vrijwilligerswerk in de regio. Ook helpen wij hen bij het opbouwen van een gezond netwerk met goede contacten.

Het is mooi om deel uit te maken van het netwerk Samen voor Zeist. We hebben al mooie verbanden gelegd en leuke uitwisselingen gehad. Veelbelovend!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X