“Meteen al leuke contacten opgedaan!”

 in Geen categorie

Eén voor één druppelen de dertig deelnemers binnen in de digitale chatroom in afwachting van wat komen gaat. De Samen voor een goede verbinding met nieuwe partners niet “live” dit keer maar digitaal. Na een ronde pitches door onze nieuwe partners Adra, Al Amana, Creatief Herstel, Fivoor, JaydaCC, Kamers met Aandacht, MWC en Supply Value was er de gelegenheid om in kleine groepjes in de “breakout rooms” met elkaar kennis te maken. Via de chat komt al snel vraag en aanbod naar voren, wat tijdens de twee breakout sessies verder doorgesproken wordt. Voor ons bijzonder dat de ontmoeting in digitale kamers plaatsvindt en wij pas achteraf horen hoe de kennismakingen verliepen. Mooi te horen dat er al verbindingen ontstaan zijn en afspraken gemaakt zijn voor het bespreken van nieuwe samenwerkingen.

Het naborrelen vindt digitaal plaats, als vanouds met een klein groepje. Wennen deze manier van verbinden; effectief was het zeker. “Ik vond het erg leuk op deze manier, bedankt voor het faciliteren Katherina en Wilma. En de rest bedankt voor de interesse en gesprekken”, Ivanka van Creatief Herstel. En natuurlijk hopen we na de zomer elkaar weer echt te kunnen ontmoeten!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X