Als vanouds draaide de Carrousel haar 6 rondjes bij Mijn Groene Bedrijf

 in Geen categorie

Blij kwamen de deelnemers aan de Carrousel binnen, 1,5 meter van elkaar, de handen verstopt in de broekzakken of achter de rug zodat we toch niet per ongeluk in het enthousiasme handen zouden schudden. Een lange tafel bij Mijn Groene Bedrijf, ruimte, koffie, thee en koekjes en we konden weer draaien!

Met een divers gezelschap, StaanZitten, Achmea, Krakeling Communicatie en Universiteit Utrecht bogen we over de vraag van Mijn Groene Bedrijf.  Het verkenningsrondje had wat tijd nodig maar het afpellen tot het “echte” vraagstuk leidde al tot veel inzichten. Geeltjes werden volgeschreven en tips en ideeën per duo gepresenteerd aan Evelien en Reiner. “Vernieuwende zaken maar soms ook dingen die stiekem in de loop van de tijd zijn weggezakt maar wel veel kunnen opbrengen“, aldus Evelien. Blij met de opbrengst en een terugkoppeling volgt later in het jaar!

Horizonverbreding, impact en verdieping! Op naar de volgende Carrousel!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X