Een Porsche 928 uit 1979 voor Fred!

“Een mooie auto voor deur”. Dat zou een mooi verjaardagscadeau zijn. En dat was het ook, getuige de uitdrukking op het gezicht van Fred na het zien van de Porsche 928 uit 1979! Jammer dat er ivm corona geen ritje gemaakt mocht worden maar de Porsche te kunnen zien was al fantastisch. Er om heen te kunnen lopen en onder de motorkap te kijken!

Djurre van De Loods Zorgt kwam er graag voor langs en ” had ’s avonds veel goeie moppen te vertellen”.  Afkomstig van Fred, “ook voor hem leuk om zijn moppen weer eens aan iemand anders kwijt te kunnen”, aldus Corine van Reinaerde. “Zeker in een tijd als deze waarin je thuis moet blijven is dit heel welkom!”

 

 

Hij vond het jammer dat hij nog niet een rondje mocht rijden maar vond het fantastisch dat hij onder de motorkap mocht kijken.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X