Samen voor Zeist in tijden van Corona

 in Geen categorie

Het zijn voor iedereen bizarre tijden; we leven in een andere realiteit die iets anders van ons vraagt op het gebied van flexibiliteit, creativiteit, oog voor elkaar, medemenselijkheid!

Precies díe talenten die wij terugzien in onze matches, waar we werelden bij elkaar brengen die elkaar niet kennen. Alleen nu, begeven wij ons allemaal in die andere realiteit, in die andere wereld. Samen gaan we het zeker tot een goed eind brengen en het virus indammen waarbij we zorg hebben voor de kwetsbaren in de samenleving. Cliënten van dagbestedingen die nu opeens thuis zitten, ouderen die geen bezoek meer krijgen, vrijwilligers op leeftijd die bang zijn om hun werkzaamheden op te pakken…Samen voor Zeist draait om ontmoetingen, maar dat kan natuurlijk ook online.

Omkijken naar elkaar leeft enorm, ook nu weer versterken 4 partijen ons netwerk. Evenementen en bijeenkomsten agenderen we voor later in het jaar; voor nu richten we ons op hulpvragen die door de Corona crisis actueel zijn. Veel sterkte en goeie gezondheid voor iedereen!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X