Bekende gezichten, nieuwe partner: PriMatch

 in Geen categorie

De wereld rondom werk verandert in hoog tempo. De huidige krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe wetgeving en de komst van een nieuwe generatie op de werkvloer, maken dat het meer dan ooit belangrijk is om als organisatie op de juiste wijze zichtbaar en aantrekkelijk te zijn voor de mensen die je zoekt.

Wij ondersteunen en versterken organisaties in dit proces. Met precies die werkzaamheden waarvoor een opdrachtgever hulp vraagt. Van het opstellen van een scherpe profielbeschrijving, het schrijven van een wervende vacaturetekst en het uitzetten daarvan in de juiste media, tot en met het beoordelen en selecteren van kandidaten. Primatch verzorgt het hele traject of alleen bepaalde onderdelen daarvan. Modulaire HR dienstverlening, tegen een faire vergoeding op uurbasis. Efficiënt, effectief en neutraal, vanuit geen ander belang dan dat van de opdrachtgever.

Als partners van Primatch zetten wij onze kennis en expertise graag in om samen met onze opdrachtgevers tot duurzame oplossingen te komen. Daarbij maken wij gebruik van een breed portfolio aan reeds bewezen recruitment oplossingen. De klant heeft de regie. Wij helpen. Samen werken wij aan een structurele oplossing van recruitment vraagstukken. Soms standaard, soms ongebruikelijk, maar altijd maatwerk.

Daarnaast organiseren wij regelmatig kennisbijeenkomsten in de regio met onderwerpen zoals Employer Branding, Jobmarketing en Social Media en recruitment. Ook wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Utrecht. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Ga naar onze site en laat je gegevens achter.

 “Vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen wij onze kennis inzetten om de Zeister samenleving duurzaam te versterken”, aldus Jasper van Dusseldorp en Yvonne van Groningen, Partners Primatch Utrecht

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X