Een duizendpoot met veel interesses en ervaring versterkt Samen voor Zeist

 in Geen categorie

Marc Wortmann Consultancy is een eenmansbedrijf in advies voor non-profit organisaties op gebied van fondsenwerving, strategie, belangenbehartiging, evenementen en ‘good governance’. Marc Wortmann is opgegroeid en naar school gegaan in Zeist en was eerder ondernemer in de textiel detailhandel in Zeist van 1984-1999 als directeur van Wortmann Mode aan de Slotlaan, daarna directeur van de Stichting Alzheimer Nederland van 2000-2006 en van Alzheimer’s Disease International in Londen van 2007-2017. Hij adviseert nu goede doelen in binnen- en buitenland uit de  dementie wereld (bijvoorbeeld Alzheimer Indonesië), mensenrechten en cultuur, vooral op het gebied van fondsenwerving. Dat omvat programma’s voor ledenwerving, fundraising events, nalatenschappen en aanvragen voor subsidies bij vermogensfondsen en overheden.

Een duizendpoot met veel interesses en veel ervaring. Was in de jaren ’90 voorzitter van de Slotlaanvereniging. Sinds een jaar bestuurslid van het Zeister Historisch Genootschap en voorzitter van een wijnclub (Confrerie des Amateurs du Bon Vin, departement Zeist). Schrijft columns voor De Dikke Blauwe, het blad voor de filantropische sector in Nederland, uitgegeven door de Stichting Lenthe en programma-manager voor het Corporate Foundation Forum dat die stichting is gestart. Zeer tevreden met het bestaan als zzp-er die zelf zijn projecten kan kiezen! “Ik sluit me graag aan bij Samen voor Zeist vanwege het belang om een lokaal netwerk te hebben van bedrijven en non-proft organisaties”. 

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X